Лице на Академия за детско здраве

Маг.фарм. Бояна Иванова

Маг.фарм. Бояна Иванова

Фитотерапевт и консултант по балансирано хранене

Здравейте, аз съм Бояна Иванова, магистър-фармацевт и квалифициран специалист по „Лечебни растения и фитопродукти”. Моето призвание практикувам като фитотерапевт и консултант по балансирано хранене. Провеждам индивидуални консултации със съставяне на холистична оздравителна програма - профилактично и терапевтично средство за постигане на вашето оптимално здравословно състояние.
Индивидуалната програма, която прилагам, съчетава методите:
Билколечение | Нутритерапия | Добавки Към Храненето – Витамини, Минерали | Усвояване на нови полезни навици.
Основните цели на програмата са укрепване на имунитета, справяне със стреса, безсънието и преумората, подобряване на храносмилането, нормализиране на теглото и хормоналния баланс, детоксикация, подобряване на инсулиновата чувствителност, намаляване на възпалението и други, според конкретното състояние.
Холистичната програма е подходяща също за дами, които се подготвят за зачеване. Постигаме подобряване на общото състояние и справяне с различни здравословни проблеми, което е важно за последващия период на бременността.
Благодарение на задълбочените ми научни познания в областта на билколечението съставям безопасна, ефективна и персонална терапия. Холистичният подход към здравето на човека ми помага да се фокусирам върху причините, породили проблема и да им въздействам с помощта както на природни средства, така и с някои промени в начина на живот.
С помощта на индивидуалната холистична програма моите клиенти успяват да възстановят изгубения баланс и да постигнат трайни резултати при различни здравословни проблеми.
Не се колебайте да се свържете с мен, ще обсъдим вашето запитване и същността на използваните от мен методи за подобряване на здравето и профилактика.

================

Тел: 0884 789 278
E-mail: boyana@vitanaturale.eu

Повече за Бояна ще намерите, ако кликнете върху снимката й.

Лица на Академия за детско здраве

Irena Petkova
Neli Mutafova
Marinela
Galina Kabadjova
Vanya ZaharievaVanya Zaharieva
Dessy Peeva
СугестопедияShutterstock