Лице на Академия за детско здраве

Маг. фарм. Бояна Иванова

Маг. фарм. Бояна Иванова

Фитотерапевт и консултант по балансирано хранене

Аз съм Бояна Иванова, магистър-фармацевт и квалифициран специалист по „Лечебни растения и фитопродукти”. Моето призвание практикувам като фитотерапевт и консултант по балансирано хранене. Провеждам индивидуални консултации със съставяне на холистична оздравителна програма – профилактично и терапевтично средство за постигане на вашето оптимално здравословно състояние.

Индивидуалната програма, която прилагам, съчетава методите:
- Билколечение
- Нутритерапия
- Добавки Към Храненето – Витамини, Минерали
- Усвояване на нови полезни навици

Основните цели на програмата, са укрепване на имунитета, справяне със стреса, безсънието и преумората, подобряване на храносмилането, нормализиране на теглото и хормоналния баланс, детоксикация, подобряване на инсулиновата чувствителност, намаляване на възпалението и други – според конкретното състояние.

Холистичната програма е подходяща също за дами, които се подготвят за зачеване. Постигаме подобряване на общото състояние и справяне с различни здравословни проблеми, което е важно за последващия период на бременността.

Благодарение на задълбочените ми научни познания в областта на билколечението, съставям безопасна, ефективна и персонална терапия. Холистичният подход към здравето на човека ми помага да се фокусирам върху причините, породили проблема и да им въздействам с помощта както на природни средства, така и с някои промени в начина на живот.
С помощта на индивидуалната холистична програма моите клиенти успяват да възстановят изгубения баланс и да постигнат трайни резултати при различни здравословни проблеми.

Не се колебайте да се свържете с мен, ще обсъдим Вашето запитване и същността на използваните от мен методи за подобряване на здравето и профилактика.