Лице на Академия за детско здраве

Десислава Костова

Десислава Костова

Oнлайн акушерка, хомеопат и майка на три деца

Помагам на жените да се чувстват по-красиви и по-уверени. Основател на първата и единствената академия за щастливи жени в България - ЧЕРВЕНАТА ШАТРА. Създател на онлайн академия за лека бременност, щастливо раждане и спокойно майчинство. Автор на книгата Клетъчно хранене по време на бременност.
От малка се интересувам от темата хранене и здраве. Винаги съм предпочитала храната да е с ясни продукти, свежи плодове и зеленчуци и вложената любов на готвача. Станах акушерка, за да мога да помагам на бременните като ги насочвам и съставям индивидуално хранително меню, най – доброто за тях и тяхното бебе. Тялото притежава безброй много адаптивни механизми. Живеем неподозирайки за съществуващи липси и дефицити на витамини и микроелементи в телата си.
Задълбочавайки познанията си в китайската медицина научих, че емоциите, органите и симптомите на човешкото тяло са свързани. Моята мисия е да помагам на жените да поддържат телата си в здраве следвайки лесни ежедневни стъпки. Те да се чувстват щастливи и удовлетворени, защото тогава ще отгледат и спокойни издрави деца.
Жената е извор на сила и енергия. Създадена е да бъде топлина, уют и подкрепа за нашите любими мъже, синове и дъщери.

==============
Facebook: КОД ЖЕНА
Youtube: Червената шатра - Деси Костова
Telegram: t.me/onlineredtent