Лице на Академия за детско здраве

Dr.isla

Dr.isla

Производител

Ние правим биоразградими кърпички от чист бамбук, без да влагаме и грам пластмаса, защото ни е грижа за природата и за това какво оставяме след нас.

Защо избрахме бамбук за кърпичките ни? За да ги направим плътни и здрави, но същевременно и нежни към кожата.

Предлагаме 2 основни типа продукти от бамбук:
_____________________________________________________

1. Мокри бамбукови кърпи

Бамбукови мокри кърпи Dr.isla са без алкохол, оцветители, силикони, парабени и парфюми. Страхотната им формула от натурални масла и 99% вода придава дълготрайно усещане за свежест и чистота. Неизбелени, изключително меки и здрави, за най-нежното и безопасно докосване до скъпоценната кожа на вашето бебе. Не на последно място, бамбуковите бебешки кърпи са и 100% биоразградими. Можете дори да ги използвате за почистване на лице.

2. Компресирани бамбукови кърпи

Компресираните кърпи са произведени от чист бамбук, известен с антибактериалните си качества, а също така са и напълно биоразградими. Достатъчно мека, компресираната кърпа е подходяща дори и за най-деликатната бебешка кожа. 100% натурални, без алкохол, без добавени химикали и без аромат, бамбуковите кърпички на таблетка са и изключително здрави. Една кърпа е първоначално суха, сгъната и компресирана до размер на малка таблетка. Те се използват, като се намокрят с малко вода или друга течност, разгъват се и се използват по предназначение.

Компресираните бамбукови кърпи са както в по-малки и удобни опаковки за навън и за пътуване (тубус и алуминиев контейнер), така и в големи опаковки от по 50, 100, 150 и 250 броя за допълнително зареждане.