Лице на Академия за детско здраве

Dr.isla

Dr.isla

Лица на академия за детско здраве

Правим биоразградими кърпички от чист бамбук, без да влагаме и грам пластмаса, защото ни е грижа за природата и какво оставяме след нас.
Избрахме бамбук за кърпичките, за да ги направим плътни и здрави, и същевременно нежни към кожата.

Предлагаме 2 основни типа продукти от бамбук:
- Мокри бамбукови кърпи
Бамбукови мокри кърпи Dr.isla са без алкохол, оцветители, силикони, парабени и парфюм. Страхотната им формула от натурални масла и 99% вода придава дълготрайно усещане за свежест и чистота. Неизбелени, изключително меки и здрави, за най-нежното и безопасно докосване до скъпоценната кожа на вашето бебе. Не на последно място, бамбуковите бебешки кърпи са и 100% биоразградими. Можете дори да ги използвате за почистване на лице.
- Компресирани бамбукови кърпи

Компресираните кърпи са произведени от чист бамбук, известен с антибактериалните си качества и са напълно биоразградими. Достатъчно мека, компресираната кърпа е подходяща дори и за най-деликатната бебешка кожа. 100% натурални, без алкохол, без добавени химикали и без аромат, бамбуковите кърпички на таблетка са и изключително здрави. Една кърпа е първоначално суха, сгъната и компресирана до размер на малка таблетка. Те се използват, като се намокрят с малко вода или друга течност, разгъват се и се използват по предназначение.

Компресираните бамбукови кърпи са както в по-малки, удобни опаковки за навън и за пътуване (тубус и алуминиев контейнер), а така също и големи опаковки от 50, 100, 150 и 250 броя за допълнително зареждане.

Лица на Академия за детско здраве

Irena Petkova
Neli Mutafova
Marinela
Galina Kabadjova
Vanya ZaharievaVanya Zaharieva
Dessy Peeva
СугестопедияShutterstock

Лице на Академия за детско здраве

Галя Манчева

Галя Манчева

Създател на Академия за детско здраве

Майка съм повече от 15 година на две прекрасни момичета. Отглеждам децата си с помощта на холистичната медицина.

Бих искала с помощта на "Академия за детско здраве" да споделя своя опит и насърча родителите да развиват себе си като такива, да бъдат осъзнати в тази роля и в големите отговорности, които произтичат от нея, да полагат грижи за децата си такива, че те да растат здрави и постепенно да се превръщат в пълноценни и уверени възрастни.Отглеждането на деца винаги е съпроводено с различни предизвикателства, една част от които свързани и със здравето им. Когато се наложи да се справям със здравето на моите деца, аз предпочитам средства и методи различни от класическата медицина.

Желанието ми е да осигурявам на децата си живот далече от антибиотиците. Това желание ме водеше през годините и аз започнах да изучавам и прилагам различни алтернативни терапии. Резултати имаше повече от добри. Разбира се, освен холистичното лечение, мой голям съюзник е и превенцията – здравословното хранене, двигателната активност и чистият въздух, са сред моите фаворити, когато говорим за отглеждане на деца. Но имам и една тайна съставка – безусловната любов! „Майчиният витамин”, както я наричат напоследък, е моето най-силно оръжие във всяка ситуация.

Когато станах майка за първи път, от този момент започна моето развитие като родител. Положих и продължавам да полагам много усилия в това да се усъвършенствам като родител и да бъда осъзнато в тази роля.

Създател съм на менторски програми "Вътрешна хармония", с които помагам на работещи майки да управляват времето и енергията си така, че да бъдат успешни и да отглеждат пълноценно децата си. Повече информация можета да намерите на адрес: consult.mancheva.info.

================

Тел: 0888577027

Имейл: g.mancheva@abv.bg

Лична страница: mancheva.info

Лица на Академия за детско здраве