Екипът на Академия за детско здраве

д-р Галя Манчева

Основател на Академия за детско здраве и Главен редактор

galia@mancheva.info

По професия съм икономист, притежавам образователна и научна степен „доктор по политология”. Майка съм на две прекрасни момичета едното, от които вече пълнолетно.

Когато станах родител за първи път, започна и моето развитие като такъв. Имах дълъг и труден път. Положих и продължавам да полагам много усилия в това да се усъвършенствам като родител и да бъда осъзнато в тази роля.

Повече

Гери Налбантова

Редактор съдържание

info@kidhealthacademy.eu

Здравейте!

Казвам се Гери Налбантова и съм многостранна личност, имам много хобита и страсти който следвам. На първо място съм майка и годеница (скоро съпруга), след това съм последовател на здравословния и осъзнат начин на живот, инвеститор, обучаващ се за про трейдър и като цяло следвам философията на успели хора, за да постигна мечтите си.

Имам син на 3 години и половина и той е голяма ми причина да правя всичко, което правя. Защото искам той да живее в една здравословна среда и да му осигуря добро бъдеще.

Повече

Ивелина Колева

Лица на Академия за детско здраве
info@kidhealthacademy.eu

Здравейте, 

Казвам се Ивелина Колева, семейна съм и съм майка на дъщеря. 

От както бях на 6 години започнах да обръщам внимание на храната, защото от тогава имах хипатит В, но за мое щастие това промени начина ми на живот – храна, вода, упражнения на физическо и ментално ниво.

Повече

Снежина Симеонова – Хавевала

Ръководител проект
projectmanager@kidhealthacademy.eu

Благодаря ти, че си тук и искаш да ме опознаеш.

Не е лесна задача да опиша себе си, но ще се пробвам :).

Бих казла, че съм любопитна и непрекъснато търсеща личност, която съвместява много роли, като жена, майка, любима, коуч, икономист, изследовател и т.н. Обичам предизвикателствата и откриването на нови пътища, но най-вече смятам себе си за вдъхновител на промяната в живота на хората.

Повече

Христина Лакева-Емоцията

Маркетинг и реклама

marketing@kidhealthacademy.eu

Здравейте!

Аз съм Христина Лакева-Емоцията. Обичам и умея да вълнувам! Майка съм на 2 деца – Мирела на 13 години и Филип – на 10, с които се забавляваме и празнуваме Живота! Любимите периоди са ми когато бях бременна, раждах и ги кърмих. Това са моите експертни теми, в които се чувствам успешна и способна да раздавам трикове, философия и хармония.

Повече

aleksandra

Александра Ставрева

Дигитален маркетинг и редактор
digital@kidhealthacademy.eu

Александра Ставрева На 39 г. съм, от град Пловдив. Влюбена в квартал Капана и морето. Мама на 3-годишен спайдърмен , с който тази есен започваме голямото приключение, наречено Детска градина.

Повече