Лице на Академия за детско здраве

Галя Манчева

Галя Манчева

Създател на Академия за детско здраве

Майка съм повече от 15 години на две прекрасни момичета. Отглеждам децата си с помощта на холистичната медицина.

Бих искала с помощта на "Академия за детско здраве", да споделя своя опит и да насърча родителите да развиват себе си като такива, да бъдат осъзнати в тази роля и в големите отговорности, които произтичат от нея, да полагат грижи за децата си, така че те да растат здрави и постепенно да се превръщат в пълноценни и уверени възрастни.

Отглеждането на деца винаги е съпроводено от различни предизвикателства, една част от които свързани и със здравето им. Когато се наложи да се справям със здравето на моите деца, аз предпочитам средства и методи, които са различни от класическата медицина.

Желанието ми е да осигурявам на децата си живот далеч от антибиотиците. Това желание ме водеше през годините и аз започнах да изучавам и прилагам различни алтернативни терапии. Резултати имаше и те бяха повече от добри. Разбира се, освен холистичното лечение, мой голям съюзник е и превенцията – здравословното хранене, двигателната активност и чистият въздух, са сред моите фаворити, когато говорим за отглеждане на деца. Но имам и една тайна съставка – безусловната любов! „Майчиният витамин”, както я наричат напоследък, е моето най-силно оръжие във всяка ситуация.

Моето развитие като родител започна от момента, в койот станах родител за първи път. Положих, и продължавам да полагам, много усилия в това да се усъвършенствам като родител и да бъда осъзнато в тази роля.

Създател съм и на менторски програми "Вътрешна хармония", с които помагам на работещи майки да управляват времето и енергията си така, че да бъдат успешни и да отглеждат пълноценно децата си.
Повече информация можета да намерите на адрес: consult.mancheva.info.