Лице на Академия за детско здраве

Гергана Радович

Гергана Радович

Холистичесн терапевт и ТЕС треньор

Казвам се Гергана Радович и съм холистичен терапевт, сертифициран преподавател по техники за емоционална свобода (ТЕС) към Българската асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП) и EFTMRA Великобритания и мастер Ти-Тап треньор.

Моите клиенти са предимно заети жени на възраст между 30 и 55 години, с малко свободно време и напрегнат начин на живот, които биха искали да изглеждат по-добре, да спят по-спокойно и да се будят по-уверени и енергични.

Разполагам с уникален холистичен подход на работа, който комбинира движение, хранене и управление на емоциите, като основният ми фокус е насочен към постигане на бързи и трайни резултати с малко усилия. Имам 15-годишен опит като авиационен инструктор, по време на който помагах на пилоти и авиационни техници да спят по-добре и да управляват по-успешно стреса и умората, неизбежно съпътстващи натовареното им ежедневие.

В своята работа се стремя да създам и задълбоча връзките между съвременната наука, медицина, енергийната психология и по-цялостните холистични подходи за терапия чрез проверени и научно-подкрепени методи.

Благодарение на всичко това моите клиенти могат да постигат предсказуеми, задълбочени и трайни резултати, в това число подобряване на здравето, хармонизиране на отношенията в семейството, подобряване на качеството на съня, а оттук и по-добра ефективност и увереност в професионалната сфера.

Ако имате нужда от помощ, за да преодолеете значим за Вас проблем, кандидатствайте за БЕЗПЛАТНА ОПОЗНАВАТЕЛНА СРЕЩА още днес. На нея ще се запозная с Вашата ситуация и ще поговорим за възможните решения.
https://enepsy.bg/menu-12-Kontakti
================

Тел: 0888276802

e-mail: gerganaradovich@gmail.com

www.enepsy.bg

www.facebook.com/enepsy

https://www.facebook.com/groups/21dayshappiness