Лице на Академия за детско здраве

Ивайла Янкова

Ивайла Янкова

Холистичен козметик и Акне терапевт

Казвам се Ивайла Янкова и съм холистичен козметик.

Работя изключително и само с хора, които имат проблемна кожа и акне. Обикновено са опитвали да се справят сами или с помощта на специалист, преминали са през какво ли не, но резултатите са били краткотрайни или твърде незадоволителни. Опитът ми показва колко травмиращи могат да бъдат появата и дългогодишната борба с акне и всеки човек, сблъскал се с този проблем, дълбоко и искрено желае да намери генерално решение и да се „освободи“ от него завинаги.

Това, което отличава моя подход, от този на останалите терапевти, третиращи акне е, че в своята практика аз използвам доказано работеща "Система от 5 стъпки" за здрава и чиста кожа, която съчетава възможностите на съвременната козметика с възможностите на холистичната медицина, в посока коригиране на истинските причините за появата на акне – балансиране на храненето, подобряване на инсулиновата чувствителност, подобряване на детоксикацията, намаляване на възпалението и подобряване на храносмилането и усвояването на хранителни вещества, работа със стрес и емоционален товар, оптимизиране на локалната грижа за кожата.

Благодарение на тази цялостна "Система от 5 стъпки", клиентите ми постигат тези невероятни и устойчиви във времето резултати – постигат чиста и здрава кожа, чувстват се много по-красиви и живеят много по-щастливо.

А ако сте решени да подходите цялостно към проблема АКНЕ, да поемете отговорност за състоянието си и за изцелението си? И ако имате силно желание кожата ви да е чиста, спокойна и здрава, да се чувствате уверени и щастливи – ще се радвам да обсъдим проблема Ви и да Ви разкажа повече за това как и дали да Ви бъда полезна.