Колко са ценни водораслите по време на бременност

Най-важният доставчик на желязо по време не бременността са водораслите

Трудно ще се намери човек, който ще оспори твърдението, че бременността е най-важният етап в живота на жената. Тя зависи от правилното хранене и здравето за поколенията.

Голяма част от учените са стигнали до извода, че приемът на водорасли по време на бременността се оказва основния доставчик на всички важни микроелементи за организма, и най-вече – ЖЕЛЯЗО. Колко са ценни водораслите по време на бременност?

Например сравнението на количеството желязо в обичайното зеле и желязото във водораслите е 16 пъти по толкова.

Знаете ли, че недостигът на желязо при бременните жени води до недостиг на кислород?

  • Най-важните витамини във водораслите AFA са: B1, холин, B2 , B5 , B6, биотин, B3, фолиева киселина, B12, C.
  • От всички проучени водорасли Синьо-зелените съдържат най-съвършения баланс от витамини, което ги прави идеални за бременни жени.
  • Много важни за поддържането на живота са витамините. Те помагат за доброто храносмилане, изхвърлянето на токсините и силата на имунната система. Недостигът  на витамини в тялото може да доведе до различни проблеми в храненето, в зависимост кои витамини липсват в храната. С малко изключения повечето витамини не успяват да се синтезират от тялото. Те трябва да бъдат внесени чрез храната или чрез поглъщане на витамини на хапчета.
  • Витаминният състав при Синьо-зелените водорасли е в отлична хармония с биохимията на човешкия организъм.
  • Синь-озелените алги са значителна жива сила на земята. Те са първите растения, използвали слънчевата енергия за фотосинтеза и произвеждане на храна от околната среда. В продължение на 3,5 милиарда години алгите са преобразили планетата в система, поддържаща живота на сложните многоклетъчни организми.
  • Спирулина и АФА са древно чудесно съчетание от храни с висока жизнена сила и мощно оздравително и подмладяващо действие върху тялото, ума и духа на човека.

Водораслите по време на бременност носят редица ползи за организма на майката и детето.

Вижте още Клетъчно Хранене и Бременност