Лице на Академия за детско здраве

Мирослава Маринова

Мирослава Маринова

Холистичен здравен консултант

Мирослава Маринова e холистичен здравен консултант, лектор с йогийска и Аюрведична насоченост, веган кулинар, специалист по детоксикация, автор в сп. "Йога за всички".

Работи с хора от целия свят, които искат да подобрят физическото и емоционалното си състояние по естествен път. Обучена е в Института по интегративно хранене базиран в Ню Йорк и е сертифицирана от Американската Асоциация на лечителите без лекарства. Изучавала е Аюрведа в Шри Ланка и Индия, сертифицирана е като йога учител от Йога Алианс САЩ, RYT 200 и преподава медитация и йога нидра. Сертифицирана е също и като холистичен кулинар в Бали.

Завършила е Американския Университет в България. Има магистратурска степен по „Бизнес администрация” от Джордж Уошингтън Юнивърсити. Работила е като старши пазарен анализатор в сферата на франчайзинга във Вашингтон, докато не решава да напусне бизнес средите и да се насочи към холистичния начин на живот. Тогава с мъжа си напуска Вашингтон и заминава за Азия в търсене на нещо повече. Живеят в Сингапур, Филипините и Казахстан, а в момента са установени в Париж.