Психосоматични проблеми на забременяването – възможности и решения с метода Тета Хийлинг

derehi-na-bebe

Източник: Pixabay

Хиляди двойки имат проблеми със забременяването и неспособността да създадат свое собствено дете. Това им пречи да изживеят живота и връзката си пълноценно и води до редица психо-емоционални и други проблеми и нерядко до социална изолация и чувство на непълноценност.

Традиционният начин за разрешаване на тези проблеми е чрез физически интервенции и асистирана репродукция, но и те не гарантират успех.

И това не е изненадващо, защото само част от причините, водещи до безплодие, са физиологични. Една голяма част от основните причини се корени в дълбоко скрити емоционални блокажи и убеждения, които пречат на способността за зачеване. Сред тях са скрити вярвания, че детето ще пречи на професионалната изява, липсата на време, собственото нещастно детство и много други.

Със Зорница Гюрова, инструктор по Тета Хийлинг и собственик на Тета център във Варна, разговаряме за начините за преодоляването на безплодието с метода Тета Хийлинг. Зорница споделя повече за нейния личен опит с клиенти и как да се обърне внимание на подсъзнателните спирачки, за да се реализира тази съкровена на много двойки мечта.

Важно е да се отбележи, че работата с убежденията не противоречи на традиционните методи за репродукция, а може значително да подпомогне крайните резултати и би била от полза за всеки лекар, който има интерес в тази насока.

Зорница е един от лекторите на конференцията по енергийна психология „Енергийната психология – мост между два свята“. По време на конференцията тя ще засегне подробно темата за убежденията, които пречат на зачеването и ще демонстрира практически насоки за тяхното разрешаване.

Ако искаш да имаш дете, но все не се получава! Това видео е за теб!

Ако видеото ти е харесала, свържи се с нас още днес!

Автор: Гергана Радович, холистичен терапевт, преподавател по ТЕС и мастер Ти-Тап треньор

Свързани статии

храненето в детска възраст
stress
kon-i-deca
kapki-bahShutterstock
derehi-na-bebe
bremenna-esen
bebe-suche
Майчиното мляко и предимствата на естественото храненеshutterstock
dete-zdrave
dete-risuva
Първи клас - това е предохът към самостоятелност и социализация
kniga-lulka
dete-sviriPixabay
СугестопедияShutterstock
esencialni-maslaPixabay
dete-slusha
bremennost-maslashutterstock
relaxationPixabay
deca-yoga
Майчиното мляко и предимствата на естественото храненеshutterstock