Лице на Академия за детско здраве

Sleeper – Продукти за сън

Sleeper – Продукти за сън

Производител

Ние сме семейство Немцови, родители на две малки деца – на 4 години и на 1 година и половина. Преминали сме през всички етапи на неспокойния и нездрав сън, което ни зареди с опит и знания и ни подтикна да създадем продуктите за сън SLEEPER.

Бебешки и детски спрей за сън с етерични масла SLEEPER – букет от правилно подбрани етерични масла, внимателно дозиран и само за външна употреба. Напръсква се върху спално бельо, детски играчки, шезлонги, детски колички. Така ароматът на успокояващите масла въздейства благоприятно върху нервната система на бебето или детето, като го подготвя за сън. Спреят за сън е идеалният завършек на рутината и ритуалите преди сън.

Нашите продукти са онази допълнителна част, която трябва да добавите към правилния режим на сън, както и към ритуалите към вечерната рутина. SLEEPER са създадени и разработени в България, напълно натурални и подпомагащи бебешкия и детски сън, разработени под контрола на специалисти с над 30 годишен опит в сферата.

Сънят е проблем номер едно за много малки деца и родителите им. Понякога изглежда, така че децата никога няма да започнат да спят непробудно и спокойно. От части, понеже детските цикли на сън са значително по-различни от нашите, но и често заради неправилно изградена нощна рутина и ритуали преди сън.

Съществуват множество научни изследвания, касаещи съня, но повечето са объркващи и трудни за разбиране. Един непротиворечив резултат е, че наличието на рутина преди лягане, не само улеснява лягането, но също така помага на децата да спят по-добре и по-продължително.

Първите продукти на SLEEPER са без аналог на българския пазар, като разполагаме с гама от продукти, насочени към най-честите проблеми в бебешкото и детско израстване. А именно неспокойният сън, коликите и зъбоникненето.

В допълнение може да се включат и напълно натуралните бебешки, детски чайове SLEEPER. Те са създадени от 100% пресни билки, като има три вида бебешки и детски чай, засягащи коликите, зъбоникненето и спокойния сън.

Допълнителната употреба на подпомагащи съня продукти, ще допринесе за връщането на така желаната хармония във всеки дом. Спокойни деца = спокойни родители.