fbpx

Гери Налбантова

Редактор съдържание

Обединено Кралство

Казвам се Гери Налбантова и съм многостранна личност, имам много хобита и страсти който следвам. На първо място съм майка и годеница (скоро съпруга), след това съм последовател на здравословния и осъзнат начин на живот, инвеститор, обучаващ се за про трейдър и като цяло следвам философията на успели хора, за да постигна мечтите си.
Имам син на 3 години и половина и той е голяма ми причина да правя всичко, което правя. Защото искам той да живее в една здравословна среда и да му осигуря добро бъдеще.

Моята пътека започна с осъзнаването и ментално и в личностен план развитие през месец май 2019 година. Няколко месеца по-късно майка ми беше диагнозирана с рак на гърдата 3та степен. Тази диагноза беше бутонът, който отключи в мен много въпроси, на който започнах да търся отговори на различни места като филми, книги, интернет, специалнисти. И така стигнах до свойте изводи,че всичко идва в живота ни с причина и в повечето случай да ни научи на нещо. Това беше моят момент да разбера колко е важно какво правим за себе си, за тялото си, каква грижа си даваме, колко се уважаваме и какво слагаме в устата си. Не казвам, че знам всичко, но имам какво да споделя от скромният си опит. От 2019 година до момента има много големи здравословни промени настъпили в живота ми и на моето семейство. Здравето е комплекс от грижа за себе си и баланс на всички нива. Здравето е най-ценното което е нужно на човек за да живее щастлив живот.

Моята мисия е да споделям и да помагам на хората да намерят своя път към здравословен и щастлив живот!

© Copyright - Академия за детско здраве