fbpx

Ивелина Колева

Лица на Академия за детско здраве

Обединено Кралство

Здравейте.

Казвам се Ивелина Колева, семейна съм и съм майка на дъщеря. От както бях на 6 години започнах да обръщам внимание на храната, защото тогава имах хепатит В. За мое щастие това промени начина ми на живот- храна, вода, упражнения на физическо и ментално ниво.

Завърших Университет по хранителни технологии в гр. Пловдив. Работила съм като лаборант в микробиология за кратко.

От момента, в който станах майка, се задълбочи в мен интересът да обръщам внимание  на храната на клетъчно ниво. Сега надграждам себе си и уча хомеопатия в Лондон, Великобритания. Също така от три години и девет месеца дълбоко работя в посока личностното си развитие.

Тази година ще навърша 40 години и започвам да  обръщам все повече внимание на живота на жената след тази възраст. Това е процес, през който всяка една от нас ще премине.

В своята практика следвам тезата на Хипократ: „И нека храната бъде наше лекарство и лекарството наша храна”. Дълбоко вярвам в силата на храната като средство да съхраним своето здраве, тонус, енергия, да забавим процесите на стареене, за да имаме качествен живот. Вярвам, че Здравият човек е Щастлив човек! А щастието е вътрешен процес.

Моята личната мисия е да споделям именно своя опит и знания на всеки, който се свърже с мен.

С любов Ивелина Колева

© Copyright - Академия за детско здраве