fbpx

Снежина Симеонова – Хавевала

Ръководител проект

София, България

Благодаря ти, че си тук и искаш да ме опознаеш.
Не е лесна задача да опиша себе си, но ще се пробвам :).
Бих казла, че съм любопитна и непрекъснато търсеща личност, която съвместява много роли, като жена, майка, любима, коуч, икономист, изследовател и т.н. Обичам предизвикателствата и откриването на нови пътища, но най-вече смятам себе си за вдъхновител на промяната в живота на хората.
Винаги съм била изпълнена с големи амбиции и стремеж за непрекъснато развитие. Вярвам в процеса на учене през целия живот и нито за момент не преставам да повишавам квалификацията и собствената си осъзнатост. Това ми отношение към живота ми донесе две магистърски образования, над 25 години опит в продажбите, помогна ми в управлението на хора и процеси, създаването на успешни екипи, и създаването на общност между тези хора, които и до ден днешен са заедно, макар и вече в различни компании. Над 17 години посветих на това да разбера себе си, да намеря себе си, да се сертифицирам и да премина обучения в посока личностно развитие, холистичната медицина, източна философия, рейки, прана и много др.
По-специално с коучинг започнах да се занимавам от 2011 г., след като се прибрах от едногодишно пребиваване в Индия, където поставих последното парче „пъзела“, на това, какво искам да правя с моя живот.
За мен коучингът е модерен, практически метод за консултиране, който помага на хората с които работя, да изяснят проблема си в реално време, без значение откъде произлиза той.
Ако си задавате въпросът: Защо ми е необходим персонален коуч?
Аз ще ви отговаря така:
За да отключите важни ресурси, които може би не сте знаели, че притежавате и да разберете, че можете да разчитате на тях.
Да придобиете самочувствие, с чиято помощ ще умеете да се справяте сами в бъдещи кризисни ситуации.
Да намерите себе си, да преоткриете себе си, да постигнете целите си
Да се образовате и работите върху взаимоотношенията си, както в личен така и в бизнес план.
Целият живот на хората е един непрекъсващ коучинг-процес. Подсъзнанието разработва програми, които ние прилагаме на практика в живота. Човек е винаги в състояние на вътрешен диалог със самия себе си. По този начин разбира какво трябва да направи, как да постъпва в различните житейски ситуации.
Голямата ми мечта да дам своя принос за изграждане на общество от осъзнати хора и силни личности, които създават хармония и красота за себе си и около себе си.

© Copyright - Академия за детско здраве
error: Content is protected !!