Wooden Magic – детски катерушки от дървo

Имате свръх активни деца, които няма къде да изразходват енергията си особено през студените месеци?

Семейната работилница на Wooden Magic има решение на този проблем. Wooden Magic e български производител на дървени сетове за катерене, вдъхновени от метода на Монтесори.

Почти всяко бебе проявява интерес към катеренето още от 6 – 7 месечна възраст. Най-често заподозрените предмети за катерене обикновено са столът, диванът, леглото и какво ли още не. Това обаче може да бъде доста опасно за детето, тъй като тези предмети далеч не са предназначени за катерене, затова съществуват специално проектирани катерушки, подходящи и безопасни за най-малките маймунки.

 

Как да изберем катерушка за нашето дете?

При избора на катерушка, най-важен фактор е възрастта на детето. За най-малките дечица отличен избор е Триъгълникът на Пиклер. Това е детска дървена катерушка във формата на триъгълник, измислена преди повече от 100 години от унгарския педиатър д-р Еми Пиклер.

В сайта на Wooden Magic ще откриете голямо разнообразие от Пиклер триъгълници, подходящи и за най-малките. Модифициращият се Пиклер триъгълник е отличен избор за начало, като най-страхотното е, че той расте заедно с детето. Модулният принцип позволява надграждане с допълнителни модули, така че никога да не омръзва или умалява.

За по-големите деца – над 3 години, страхотен купон е детската дървена катерушка, която с радост ще се ползва и от мама и татко.

В сайта на Wooden Magic ще откриете и стотици дървени играчки от всякакъв вид. Всички продукти са произведени от първокачествена, сертифицирана дървесина и са в съответствие с европейските стандарти за качество.