За здрав и спокоен сън при бебета и деца

Сънят е проблем номер едно за много малки деца и техните родителите им. Понякога изглежда така, че децата никога няма да започнат да спят непробудно и спокойно. Детските цикли на сън са значително по-различни от нашите, но и много често заради неправилно изградена нощна рутина и ритуали преди сън.

Съществуват множество научни изследвания върху съня, но повечето са объркващи и трудни за разбиране. Един непротиворечив резултат е, че наличието на рутина преди лягане, не само улеснява лягането, но също така помага на децата да спят по-добре и по-продължително.

Тук се появява и ролята на подпомагащи продукти за сън – SLEEPER. 

Това са продукти за здрав и спокоен бебешки, детски сън. Изцяло разработени и създадени в България, под контрола на специалисти с над 30 годишен опит в тази сфера. 

SLEEPER разполага с гама от продукти, насочени към най-честите проблеми в бебешкото и детско израстване. А именно неспокойният сън, коликите и зъбоникненето.

Първите продукти на SLEEPER са без аналог на българския пазар. 

Бебешки и детски спрей за сън с етерични масла SLEEPER. Това е букет от правилно подбрани етерични масла, внимателно дозиран и само за външна употреба. Напръсква се върху спално бельо, детски играчки, шезлонги, детски колички. Така ароматът на успокояващите масла въздейства благоприятно върху нервната система на бебето или детето, и го подготвя за сън.

Спреят за сън е идеалният завършек на рутината и ритуалите преди сън. 

В допълнение може да се включат и напълно натуралните бебешки, детски чайове SLEEPER. Те са създадени от 100% пресни билки. SLEEPER има три вида бебешки и детски чай, засягащи коликите, зъбоникненето и спокойния сън.

Допълнителната употреба на подпомагащи съня продукти, ще допринесе за връщането на така желаната хармония във всеки дом – спокойни деца е равно на спокойни родители.