ЗВЕЗДАТА БЛИНКИ РАЗКАЗВА ЗА ЛАВЛЕНД…

Скъпи любими деца на Земята, Аз се казвам Блинки и обичам да разказвам, също като моята Майка. Аз съм звездно дете и живея заедно с  цялото мое звездно семейство високо в небесата. Тук, на небето има много и различни звездни семейства и всички те живеят така, както вас, на подобна планета както и вашата Майка – Земята, но нашата планета е многоцветна и има повече светлина.

Знаете ли, че всички сме свързани един с друг? Това е така, защото навсякъде всички същества, на Земята и на небесата имат в сърцата си красива, блестяща звезда от светлина. Тази светлина, която също живее във вас, ние наричаме душа. Тя живее вечно и не се нуждае от автобус, велосипед, автомобил, самолет или влак, за да пътува където пожелае.
Не е ли забавно?! Има само една разлика между нашето звездно семейство и децата от Земята. Изглеждаме малко по-различни. Понякога сме наистина малки, толкова малки, колкото феите и гномите, а понякога сме много големи, като гиганти. Някои от нас нямат уши и носове, а други имат наистина големи носове и остри уши.

Също така имаме различни цветове, понякога нашите кожи са сини, зелени или бели като светлината. Някои от нас приличат на животни, а има също и звездни семейства с крила, които всъщност нямат тела като другите, те са по-леки и ефирни същества, а вие можете да гледате направо през тях. Разбирате ли, вие на Земята ги наричате Ангели. Аз ще ви споделя една малка тайна … семействата на драконите, феите, елфите и гномите, за които вие, децата на Майката – Земя четете във вашите книги с приказки, те всички са реални! В нашите светове те са най-добрите ни приятели и аз, Блинки, обичам да си играя с тях.

Ние, звездните семейства не знаем какво е това пари, ние винаги заменяме играчките си и нашите родители също правят само бартер (размяна). Всичко тук е любов, и ние не знаем какво е страдание или сърдито поведение. С вас на Майката- Земя всичко това е било едно и също, вие преди също сте живеели без пари и също не сте били подложени на страдания и никога не сте били ядосвани. Тогава е имало само любов и щастие. И винаги достатъчно здравословна храна и чиста вода за всички. Никой никога не е бил жаден или гладен и всички са споделяли всичко един с друг.

По това време всички хора на Майката- Земя са били само чиста любов, а златната звездна светлина (душата) е сияела в сърцата на всички хора. Тогава душата е била също толкова голяма и красива, колкото и златното ви Слънце. И понеже душата ви е била толкова силна, всеки от Майката- Земя е можел да прави вълшебства. Точно както можем ние, вашето звездно семейство.

Но много, много …. отдавна нещо в сърцата и умовете на хората на Майката- Земя се променило. Те избрали да забравят какво е това чиста любов. Забравили да обичат водата, храната, растенията, цветята, дърветата, всички животни, как да живеят в хармония и как да се обичат.

От този момент всичко на майката- Земя не е било както преди. Хората не знаели как да се грижат добре за нея и за всичките й красиви растения, дървета, цветя, животни и води. Светлините в сърцата на всички хора станали по-малки и по-малки, а някои вече блещукали напълно неясно!

Майката Земя беше тъжна. Тя видя, че водите й станаха по-мръсни, дъждът от небето изчезна, цветовете на целия естествен живот станаха по-бледи и по-бледи .. хората, животните, цветята и дърветата също станаха по-малки и по-малки. Хората започнаха да воюват помежду си и чистата любов бавно започна да изчезва… Така Майката- Земя реши да призове от небесата на помощ цялото си звездно семейство. Заедно с него Майката- Земя направи светлинен план, за да върне чистата любов и светлина във всички сърца на всички хора от Земята веднъж завинаги. Този план беше наречен Лавленд.

Сега Майката- Земя ме помоли, мен, звездата Блинки, която обича да разказва, да споделя историите на Лавленд с всички вас. Така че, всички деца на Земята могат да помогнат да се възстанови чувството на чиста любов и всички светлини в сърцата на всички хора да могат ярко да блестят отново, точно както прекрасното ви златно слънце.

Знайте, че Майката- Земя и цялото ви звездно семейство винаги са много близо до вас. Дори да не можете да ни видите още, знайте, че ние винаги стоим в любов и светлина точно до вас, заедно, ръка за ръка. Така че, нека всички заедно, като едно голямо звездно семейство, да върнем чистата любов и светлина към Майката- Земя. Защото, ако цялата ярка светлина на чистото сърце се завърне за всички, те всички заедно могат да направят отново чудеса! Знайте, че другите деца от звездите чакат и са много развълнувани да могат да играят, пеят, летят и да правят чудеса отново с всички вас.

Copywrite: @qizensworld

Свързани статии

chervenata_shapchica